Skip to content

Bel mij: +31 6 19744593

receptie camping paradiso toscane italie
camping paradiso italie zwembad

Camping Paradiso

In Viareggio ligt camping Paradiso bij een prachtige locatie aan de Ligurische zee op slechts 900m afstand. Dit is een gezellige familiecamping met een schitterende ligging.

Op deze gezellige familiecamping verhuren wij compleet ingerichte chalets met vijf slaapplaatsen. Deze hebben een overdekte veranda en een privé parkeerplaats voor de auto. Als u met familie of vrienden op vakantie gaat dan is het mogelijk om eventueel twee chalets naast elkaar te huren.

Deze camping is voor veel mensen een ideale plek om zijn of haar vakantie door te brengen.
camping beschikt over ongeveer 450 plaatsen en is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd.

Camping Paradiso is gelegen in Viareggio, Toscane. Viareggio ligt vlakbij Pisa. U vliegt in anderhalf uur naar vliegveld Pisa en dan 18 min met de auto ben je op Camping Paradiso. Ga je met de auto dan is het ongeveer 1290 kilometer.

De camping is van alle gemakken voorzien. Zo is er een zwembad, een speeltuin, voetbalveldje, een restaurant en afhaal en een campingwinkel. In de maanden juli en augustus is er (Nederlandse) animatie aanwezig voor de kinderen. Ook kunt u fietsen huren om Viareggio te verkennen en kunt u gratis gebruik maken van Wi-Fi.

U kunt gebruik maken van een wasmachine en droger.

Van het vroege voorjaar tot het late najaar kunt u op camping Paradiso genieten van de aangename Italiaanse temperaturen, de rust en de bosrijke omgeving van Viareggio.

Naar het strand/zee

Ook beschikt de camping over een pendel busje om de gasten gratis naar het strand te brengen. (alleen in het hoog seizoen) Die ligt ongeveer 900 meter van de camping af.

Te doen:

  • Op de camping kunt u ook fietsen huren. Alle informatie is bij de receptie te verkrijgen.
  • Speeltuin met 6 grote trampolines
  • Kinderanimatie in het hoog seizoen (Juli en Augustus)
  • Golfbaan in Tirenia. 34 km van de camping
toscane italie
plattegrond toscane vakanties plattegrond

Chalets te huur

Wilt u genieten tijdens uw vakantie van de Italiaanse zon en het heerlijke eten en het strand? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij verhuren  mooie compleet ingerichte chalets op camping Paradiso in de Toscane.